Wie is
Helwig?

Over Helwig

Helwig Timmerfabriek B.V. uit Geleen is al meer dan 87 jaar een zeer betrouwbare en innovatieve producent van houten kwaliteitskozijnen.

Het hart van Helwig Timmerfabriek zijn onze 100 medewerkers. In onze visie is het leveren van topkwaliteit alleen mogelijk met goede, gemotiveerde mensen, die als het erop aankomt, net dat stapje extra zetten. Helwig staat voor kwaliteit en is de partner voor bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Pro- actief meedenken met klant en flexibiliteit zijn de succesfactoren waar opdrachtgevers om vragen. Samen met ons zusterbedrijf Hermetico kunnen wij ook de gemaakte producten vakkundig monteren op de bouwplaats zodat de volledige service en garantie in één hand blijft. Al in het offerte stadium denkt Helwig pro-actief mee en doet suggesties om betere prestaties te behalen met milieuvriendelijke materialen en/of toepassingen.

Daarnaast heeft Helwig innovatie hoog in het vaandel staan. Gebruikmakend van onze know-how willen we graag innovatief meedenken met de klant om de gevraagde prestaties nog beter te kunnen realiseren.

Samen met onze mensen staan wij voor duurzaamheid, energiebesparing en ontzorgen. Deze meerwaarde willen wij graag met u als partner delen.

Graag nemen we deze uitdaging aan!

Samen de toekomst

Wij denken vanaf het begin van het bouw- of renovatieproces mee met onze klanten en we zijn daardoor in staat snel, flexibel en efficiënt kant en klare kwaliteitsproducten te leveren. Of het nu gaat om houten raamkozijnen in diverse vormen, soorten, maten en kleuren of complete gevel vullende elementen, inclusief houtskeletbouw, beglazing, aflakken en hang- en sluitwerk. Helwig deinst niet terug voor prestigieuze bouwprojecten, maar ook een eenvoudige renovatieklus is voor dit ambachtelijke familiebedrijf telkens weer een uitdaging. Helwig Timmerfabriek B.V. staat voor kwaliteitskozijnen met een stip.

Bekijk onze website